Opdrachtgever: Unit45 / Be Positive
Event: Intermodal transport beurs Kopenhagen

 Over de opdrachtgever
Unit45 is marktleider op gebied van ontwikkeling en productie van 45ft containers. Deze extra brede containers bieden een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor het transport van zeecontainers en spelen hierbij in op de wensen van opdrachtgevers wereldwijd.

De uitdaging
Toon de kracht van UNIT45 en bevestig haar marktleiderschap. Laten zien dat het nieuwe UNIT45 haar marktpositie zal handhaven en verstevigen.

 De doelgroep:
Bezoekers business to business Intermodal transport beurs te Kopenhagen.

Het concept:
&ME ontwikkelde een totaalconcept waarin alle vormen van communicatie onder handen zijn genomen. Uitbouw in 2005 met persoonlijke relatie-events ondersteund met 2 beurzen.

Communicatiestrategie:
&ME ontwikkelde met Be Positive een nieuwe brochurelijn, internetsite en logo in combinatie met een stand die voor deze branche zeer ongebruikelijk en opvallend is (Zie foto). Klanten werden op de beurs welkom geheten op een manier die zij niet gewend waren met een eigen VIP gedeelte en bar. Op de beurs werden interviews met transporteurs afgenomen om de uniekheid van het intermodaal concept te benadrukken in 45 voets containers. &ME werd gevraagd het beursconcept in 2007 te continueren om zo de naam Unit45 definitief te vestigen in de markt.

Locatie: Kopenhagen
Datum: 2007

Het resultaat:
Veel aandacht in de vakpers en het vertrouwen bij klanten en leveranciers dat UNIT45 een uniek bedrijf is dat in de nabije toekomst nog veel van zich zal laten horen!