Opdrachtgever: Stichting De Moeite Waard
Event: Nationale Bedrijven Regatta

 Over de opdrachtgever
Stichting de Moeite Waard. Ieder jaar werd gezeild voor een goed doel

De uitdaging
&ME werd door Stichting De Moeite Waard benaderd voor de totale organisatie van de regatta inclusief sales, wervings-, communicatie- en inschrijvingstraject toegankelijk voor alle bedrijven in Nederland.

De doelgroep:
Iedereen die het leuk vond om met collega’s te zeilen waaronder Rabobank, Yakult, Marktplaats en Deloitte.

Het concept
&ME was verantwoordelijk voor de totale organisatie van de regatta. Per boot doneerde de organisatie 100 euro aan Nebas Nsg (Gehandicapten Sport Nederland) waardoor ook het goede doel gesteund wordt. De bedrijvenregatta werd over meerdere avonden gezeild mét een grote finaledag met spetterend eindfeest met barbecue.

Communicatie strategie
&ME lanceerde een speciale regatta website inclusief inschrijfmodule en introduceerde de ‘Regatta Times’ nieuwsbrief, die alle deelnemers op de hoogte hield van de ontwikkelingen rondom de regatta. &ME was tevens verantwoordelijk voor alle P.R. en  persberichten rondom het event.

Leuk detail: Volop plezier en altijd mooi weer gehad!
Locatie: Vinkeveen haven en de Veilige Haven in Loosdrecht
Datum: 2005, 2006.2007 en 2008.

Het resultaat
Doelstelling m.b.t. aantal deelnemende boten werd altijd gehaald. Finale was een fantastische dag met bovendien prachtig weer en een leuke band. Gezelligheid stond altijd voorop, maar er werd ook flink fanatiek gezeild!

Reactie opdrachtgever:
Frank Felix: wat begon als een uit de hand gelopen studentengrap, is jarenlang een branche overstijgend event geweest. Chapeau dat met name het sales traject van de boten ook ieder jaar weer zo goed werd opgepakt. Dat de productie klopte, was voor ons geen verrassing, &ME regelt dat gewoon.