Opdrachtgever: Secretary Plus (onderdeel van USG groep)
Event: Plus Award

Over de opdrachtgever
Secretary Plus helpt organisaties door managers en leiders op het hoogste niveau te verbinden aan de juiste secretaresse, assistant of management assistant. Professionaliteit en vertrouwen vormen hierbij de pijlers.

De uitdaging
Secretary Plus benaderde &ME met het verzoek een nieuwe en aansprekende manier te bedenken die de verkiezing tot beste Secretary Plus secretaresse, professioneler en breder zou maken. Het interesseren van meer secretaresses voor de verkiezing en het toevoegen van meer content.

De doelgroep:
Alle secretaresses die in 2004, 2005 en 2006 voor Secretary Plus werkzaam zijn geweest.

Het concept
&ME kwam met het idee voor de ‘Plus Award’; een avondvullend programma met mini power seminars, de verkiezing tot “Meest Innovatieve Secretaresse” en het Nationale Secretaresse Debat. In een volledig in ‘Secretary Plus stijl’ gedecoreerde lounge van Ahoy Rotterdam en Spant in Bussum, werden de dames ontvangen met drankjes en fingerfoods. Zo’n 250 secretaresses woonden de finale van de verkiezing bij, gepresenteerd door Mariska Hulscher. De aanwezigen bezochten mini seminars en namen deel aan het Secretaresse Debat.

De 3 overgebleven finalisten van de verkiezing gaven een presentatie en er werd een speciaal voor de Plus Award ontwikkeld filmpje van de finalisten vertoond. De vakjury besliste wie als winnares uit de bus komt. Na afloop eindige het programma met een gezellige borrel met DJ. Naast de conceptontwikkeling van de verkiezing, de volledige productie en organisatie was &ME tevens verantwoordelijk voor de totale productie van de verkiezing, de ontwikkeling van de cases, sponsorwerving, samenstelling van de jury en screening en training van de kandidaten.

Communicatie strategie
&ME verzorgde het uitnodigingstraject waarbij alle secretaressen een gedrukte uitnodiging ontvingen en opvolging kregen per mail. Daarnaast was &ME verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een speciale website waarop kandidaten zich door hun manager konden laten nomineren. Dit zorgde voor hoge traffic cijfers op de website. Daarnaast werden alle managers van de secretaresses persoonlijk aangeschreven om hen te bewegen hun secretaresse te nomineren voor de titel. &MEwas tevens verantwoordelijk voor alle PR en persberichten rondom het event.

Leuk detail: De finalisten kregen mooie visagie en een training spreken in het openbaar cadeau.
Locatie: Ahoy Rotterdam en Spant in Bussum
Datum: 2005 en 2006

Het resultaat
Zo’n 250 secretaresses woonden de Plus Awards bij. Dit aantal lag veel hoger dan voorgaande jaren. De look en de feel van de avond sloten perfect aan bij de uitstraling van Secretary Plus. Het Nationale Secretaresse Debat werd als zeer interessant ervaren,