Opdrachtgever: Pensioenfonds Metalektro
Event: PME Events Werkgevers

Over de opdrachtgever
Pensioenfonds van de Metalektro (PME) verzorgt de pensioenregeling voor de bedrijfstak Metalektro. In totaal zijn ruim 1.300 werkgevers aangesloten bij PME met ongeveer 145.000 actieve deelnemers.

De uitdaging
PME vroeg &ME een manier te bedenken waarop alle werkgevers in de sector op adequate wijze geïnformeerd worden over de nieuwe pensioenregeling en waar uitgebreid tijd is om alle actuele vraagstukken met elkaar te besrpeken. Alle betrokkenen moesten hierbij het gevoel krijgen belangrijk te zijn en het Metalektro pensioenfonds innoverend te vinden.

De doelgroep:
Alle werkgevers Pensioenfonds van de Metalektro.

 Het concept
&ME ontwikkelde diverse events in Nederland met het bestuur als sprekers. Daarnaast was &ME verantwoordelijk voor de printcampagne, de persoonlijke uitnodiging en bevestiging. Naast de presentatie, werden er diverse soorten foldermateriaal met extra uitleg en een handout van de presentatie ontworpen.

Leuk detail: Door bijvoorbeeld op de High Tech Campus een event te organiseren werd extra aansluiting bij de doelgroep gezocht.
Locatie: Steeds 8 locaties in Nederland
Datum: 2001,2002, 2005, 2008, 2014

 

Het resultaat
2000 werkgevers hebben deze roadshow bezocht en waren na de door &ME gehouden 1-meting zeer tevreden over zowel inhoud als facilitering van het proces.

Reactie opdrachtgever: Gerda Smits: &ME heeft ook deze opdracht weer steeds tot een goed einde gebracht, ze ontzorgen ons en we kunnen alles met een gerust hart aan ze overlaten.