Opdrachtgever: Monumenten Register
Event: Kennismakingsdag

Over de opdrachtgever
Het Monumentenregister is een online te raadplegen database van de Nederlandse rijksoverheid die alle rijksmonumenten bevat. De database wordt onderhouden door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, een onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

De uitdaging
Voor de mensen van Actualisering Monumenten Register vormt de verhuizing van het kantoor van Zeist naar Utrecht nogal een verandering. &ME werd benaderd voor de conceptontwikkeling en productie van een gezellige dag met het hele personeel om iedereen kennis te laten maken met de stad Utrecht.

De doelgroep: Alle medewerkers van het Monumenten Register 

Het concept
&ME bedacht en organiseerde een dag waarin alle medewerkers in informele, ongedwongen sfeer gewend konden raken aan het nieuwe kantoor en kennis konden maken de hun nieuwe stad. Het programma begon uiteraard met een bezoek aan het nieuwe kantoor, vervolgd door een lunch en een speciale rondleiding in het Spoorwegmuseum.

Na een rondvaart met tussenstop in een Utrechtse proeverij, stapt het gezelschap over in een privé sloep die iedereen naar Utrecht Beach brengt! De privé sloep brengt de iedereen na de borrel op het strand over naar restaurant Mammoni, waar de dag met een heerlijk diner afgesloten word.

Locatie: Utrecht
Datum: 2008
Het resultaat: Door het personeel werd de dag zeer gewaardeerd!