Eneco: Upload Yourself!
Opdrachtgever: Eneco
Intern eindejaarsevent : Upload Yourself!

De uitdaging
Voor 1000 personen een mooi klimaatneutraal feest organiseren, met registratietool, waarbij er voor ieder wat wils dient te zijn, medewerkers een aandeel hebben in de organisatie en het moet een feestje worden! Trots dat je bij Eneco werkt.

De doelgroep:
Alle medewerkers van Eneco en hun partners.

Het concept: Upload Yourself! We zijn er trots op de pitch gewonnen te hebbben. Er is een event georganiseerd waar medewerkers bij werden betrokken met een uitgesproken Eneco Sfeer waar men trots werd op de daadkrachtige onderneming en leuke collega’s. De communicatie rondom dit evenement moest de medewerkers verleiden om hier bij aanwezig te willen zijn. Je kon ‘opladen’ en ‘ontladen’ waarbij door het opsturen van verzoeknummers, foto’s van je gezin, een eigen Eneco band die optrad, je lege batterijen meenemen, opladen aan de zuurstofbar en ontladen op de dansvloer.

 

Leuk detail: De upload filmpjes vond men te gek bij binnenkomst. Een echte ‘reset’. Ook de Eneco band en de foto’s en muziek van collega’s werden hogelijk gewaardeerd.
Locatie: Schiecentrale Rotterdam
Datum: 2009

Het resultaat
Blije collega’s, trotse collega’s; een prachtig optreden van de Eneco band (tevens door &ME geregisseerd en gerepeteerd) en blije klanten.

Reactie opdrachtgever:
Van binnenkomst tot vertrek, alles was in het juiste thema. Super! Ook de give away op het bureau de volgende dag viel in de smaak.