Atradius | Sail
Opdrachtgever: Atradius
Event: Sail Amsterdam 2005

Over de opdrachtgever
Atradius is een specialist op gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso. Het bouwen van sterke relaties met haar klanten is een van de pijlers van Atradius. Een sterke relatie leidt tot een betere samenwerking en scherper inzicht, zodat Atradius de business van haar klanten nog beter kan ondersteunen.

De uitdaging
Het versterken en onderhouden van (internationale) klanten en relaties van Atradius, tijdens het event ‘Sail Amsterdam’

De doelgroep:
Klanten en relaties van Atradius

Het concept:
&ME bedacht het concept voor een volledig in Atradius stijl aangeklede zeilboot, waar alle gasten en relaties tijdens een programma van 5 dagen in informele setting konden netwerken, lezingen bijwonen en dineren.. &ME charterde een unieke zeilclipper die speciaal voor Sail Amsterdam 2005 volledig werd getransfromeerd tot een Atradius boot.

Daarnaast verzorgde &ME het uitnodigingstraject, alle vormgeving en grafisch ontwerp voor het event, hotelboekingen, reisschema en transfers.

Leuk detail: Alle gasten kregen een prachtig Helly Hansen zeiljack bij het boarden.
Locatie: IJhaven, Amsterdam
Datum: 17 tot en met 22 augustus 2005
Het resultaat: Uiteindelijk leidde dit tot een volle boot met iedere avond top 50 bezoekers, waaruit veel nieuwe leads en business ontstaan is.

Reactie opdrachtgever: Marijke van Hooren: &ME heeft ons volledig ontzorgd en leverde uitstekende kwaliteit mensen om onze gasten te ontvangen, vervoeren etc.