Opdrachtgever: Atradius
Event: Berner Union Meeting

 Over de opdrachtgever
Atradius is een specialist op gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso. Het bouwen van sterke relaties met haar klanten is een van de pijlers van Atradius. Een sterke relatie leidt tot een betere samenwerking en scherper inzicht, zodat Atradius de business van haar klanten nog beter kan ondersteunen.

 De uitdaging
De Berner Unie is een internationaal overkoepelend verbond van kredietverzekeraars. Tweejaarlijks komen de leden van de Berner Unie samen om te vergaderen/ en te netwerken met elkaar, waarbij informatie uitwisseling over economie en markt centraal staat. Atradius vroeg &ME twee partner programma’s en één sociaal programma voor deelnemers aan de Berner Union bijeenkomst te ontwikkelen.

De doelgroep
Leden van de Berner Union groep en hun partners.

Het concept
&ME ontwikkelde een tweedaags partnerprogramma, waarin de partners in het middelpunt stonden en Amsterdam en haar omgeving ruimschoots aan bod kwamen. Doelstelling was elkaar beter te leren kennen en zo banden te verstevigen.

Het programma ging van start met een bezoek aan het speciaal afgehuurde Rembrandthuis en een schilderworkshop bij Ans Markus. De gasten werden gedurende het programma vervoerd in een klassiek schip en er werd geluncht bij Restaurant de Kas en Groot Paardenburg.

Op zaterdag begaf het complete gezelschap zich per luxe privé trein naar Utrecht, waar na een rondvaart door de Utrechtse grachten, een bezoek aan museum van Speelklok tot Pierement gebracht werd. Het programma werd afgesloten met een lunch in het Grand Hotel Karel V, en een tour per privé trein langs de mooiste plekjes van Nederland.

Daarnaast verzorgde &ME het uitnodigingstraject, alle vormgeving en grafisch ontwerp voor het event, hotelboekingen, reisschema en transfers.

Leuk detail: De privétrein zorgde voor een grote verrassing!
Locatie: Amsterdam en Utrecht
Datum: Oktober/November 2006.
Het resultaat: Tevreden bezoekers die elkaar beter hebben leren kennen.
Reactie opdrachtgever: Marijke van Hooren – &ME heeft ook dit meerdaags event uitstekend georganiseerd en was een volwaardig partner voor ons.