The team behind the team

 

Een event organiseer je natuurlijk nooit alleen. Daar heb je professionals voor nodig. Die passie hebben voor hun vak, met verstand van zaken, die vragen durven te stellen, kritisch durven te zijn. Om met elkaar het beste resultaat te bereiken. We hebben een fijn team van specialisten die door het vuur gaan voor onze opdrachtgevers.

Madelene spaan

Madelène Spaan

Founder &ME, baasje, business hippie, opgestroopte mouwen, oproerkraaier, vakkundig, snelle humor, tikje eigenwijs

Sandra Schouten

Eventplanner, projectmanager, ons zonnetje in huis, gedegen, vrolijk, door de wol geverfd

MovingWomen

Madelène over Dolly Parton, Oproerkraaijers en Blindevlekverwijderaars

Als meisje van zes ontwikkelde Madelène een fascinatie voor Dolly Parton. Haar ondernemerschap, de prachtige outfits uit de jaren ’70, en de ‘pour a cup of ambition’ mentaliteit van Dolly vormde toen al en nu nog steeds een grote inspiratiebron in het dagelijks leven en ondernemerschap.

Toen Madelène op haar 11e lid werd van de lokale meisjesvoetbalclub, bleek dit niet de helemaal de ervaring te zijn waar ze op gehoopt had. Voor het eerst in haar leven maakte ze bewust mee dat er een verschil is tussen jongens en meisjes. Althans, dat er onderscheid wordt gemaakt. Zo waren de trainers bij de damesteams minder goed en werd potentieel talent niet ontwikkeld. Thema’s die vandaag de dag nog steeds actueel zijn; de gendergap bestaat nog altijd.

Niet bang om haar mening te geven, deelde Madelène haar frustraties omtrent het vrouwenvoetbal in Nederland openlijk. Dit leidde ertoe dat ze op haar 15e zelfs werd geïnterviewd door Voetbal International, en op televisie kwam. Dit gevoel legde onbewust de basis voor MovingWomen. Inmiddels heel wat jaren verder, zoekt Madelène nog steeds de discussie op en inspireert ze met haar platform ‘MovingWomen’ vrouwen wereldwijd om de beste versie van zichzelf te worden.

 

 

In de media

 

Als professioneel oproerkraaijers zorgen we voor reuring. Dit schrijft de media over &ME.

In Beeld en Geluid

Benieuwd hoe we klinken in het echt? Zo zien we er uit in 3D.